Accountancy

Weten waar u staat.

Inzicht in cijfers. Als u weet hoe u ervoor staat, weet u ook of uw ambities haalbaar zijn. Wij zorgen voor rust en helpen u aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen.

Administratie

Administratie

Administratie
Het liefst heeft u er geen omkijken naar. Toch wilt u inzicht hebben in uw verschillende geldstromen. Wij gaan samen op zoek naar een (geautomatiseerde) oplossing die het beste bij u en uw onderneming past. U kunt ervoor kiezen om uw volledige administratie uit handen geven. Het kan ook zijn dat u al geholpen bent als wij een gedeelte voor onze rekening nemen.
Belastingaangifte

Belastingaangifte

Belastingaangifte
U bent wettelijk verplicht om op reguliere basis aangiften in te dienen bij de Belastingdienst. Wij nemen u die zorg graag uit handen. De aangifte Omzetbelasting (BTW), Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting, Salarisaangiften (loonheffingen), Schenking- en Erfbelasting: onze specialisten verzorgen alle denkbare fiscale aangiften voor u.
Jaarrekeningen

Jaarrekeningen

Jaarrekeningen
Een jaarrekening geeft de financiële gezondheid van uw onderneming weer. Maar u moet wel weten waarop u moet letten. Wij stellen uw jaarrekening voor u samen inclusief grondslagen en een uitgebreide toelichting, zodat u begrijpt hoe u de cijfers moet interpreteren. Dat maakt het gelijk een stuk makkelijker om vast te stellen wat er beter kan en waar winst te behalen is.
Tussentijds Financieel Overzicht

Tussentijds Financieel Overzicht

Tussentijds Financieel Overzicht
Waarom wachten op uw jaarrekening als u nu een actueel financieel overzicht nodig heeft? Een TFO kan online worden opgeleverd en geeft een goed beeld van uw cashflow en de actuele cashpositie. Het is eigenlijk een actuele winst- en verliesrekening inclusief prognoses voor de nabije toekomst.
Audits & controles

Audits & controles

Audits & controles
Valkering Accountants heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor het verrichten van wettelijk verplichte accountantscontroles op jaarrekeningen. Ook verrichten we vrijwillige controles op jaarrekeningen. Zo weet u zeker dat externe belanghebbenden erop kunnen vertrouwen dat uw jaarrekening de correcte financiële positie van uw onderneming weergeeft.

NEEM CONTACT MET ONS OPHeeft u vragen?
Neem vandaag nog even contact met ons op.

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

    https://www.valkering-accountants.nl/wp-content/uploads/2021/10/logo-wit-h50.png
    Westerwerf 7B, 1911 JA Uitgeest-Noord

    CONTACT

    Valkering Accountants is lid van de RA en de NBA en heeft een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke accountantscontroles.