Onze aanpak

MEER MOGELIJK MAKENCijfers zijn belangrijk.
Maar u bent belangrijker.

Cijfers vertellen alles over de financiële gezondheid van uw onderneming. Het is belangrijk om te weten waar u staat. Maar het is nog belangrijker om te weten waar u naartoe wilt. Privé en zakelijk. Valkering Accountants wil een accountant zijn die meer mogelijk maakt. Dat doen wij op onze eigen wijze.

Een ondernemende sparringpartner
Wij kijken graag verder dan de grenzen van onze expertise om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en relevant advies te kunnen geven.
Beter inzicht, betere prestaties
Al onze adviezen en diensten zijn erop gericht om u een beter inzicht te geven in uw financiën en geldstromen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.
Actuele kennis, hoge kwaliteit
Wij houden onze inhoudelijke en vaktechnische kennis nauwgezet op peil zodat onze dienstverlening actueel en van hoge kwaliteit blijft.
Specialisten op elk gebied

Wij werken nauw samen met de Valkering Groep in Alkmaar en diverse specialisten op elk denkbaar fiscaal en financieel terrein.

Soepele overstapservice
Maak gebruik van onze overstapservice: wij vragen uw dossier op bij uw accountant en informeren de Belastingdienst. Wel zo makkelijk.

VOOR ONDERNEMERS DIE VOORUIT WILLENDe aanpak van Valkering Accountants.

  1. Drempels wegnemen

Ondernemen kost tijd. Daarom maken wij uw handen graag vrij door uw belastingaangiften te doen, uw financiële administratie in goede banen te leiden en uw jaarrekeningen samen te stellen en te controleren. Zo houdt u tijd over voor zaken die uw aandacht nodig hebben.

  1. Denken in oplossingen

Ondernemen is niet altijd makkelijk. Liquiditeitsproblemen, ondoorzichtige fiscale regelgeving, weinig grip op uw cashflow: wij helpen u graag met concrete oplossingen zodat uw onderneming zorgeloos kan groeien.

  1. Meer mogelijk maken

Ondernemen is vooruitkijken. En soms kunt u daar best wat hulp bij gebruiken. Of u nu vreemd vermogen wilt aantrekken, een fusie wilt realiseren of uw vermogen wilt overdragen aan uw kinderen: wij staan voor u klaar met doordacht financieel advies zodat u uw ambities kunt verwezenlijken.

ACCOUNTANCY
ACCOUNTANCY
Weten waar u staat Inzicht in cijfers. Als u weet hoe u ervoor staat, weet u ook of uw ambities haalbaar zijn. Wij zorgen voor rust en helpen u om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen.
FISCAAL ADVIES
FISCAAL ADVIES
Weten waar er winst te behalen is Belastingen. Ondoorzichtige materie. Daarbij komt dat de fiscale wet- regelgeving regelmatig verandert. Wij zorgen voor een heldere organisatiestructuur en dat u precies weet waar er winst te behalen is.
FINANCIEEL ADVIES
FINANCIEEL ADVIES
Weten wat er financieel mogelijk is Groeien. Het gaat niet zonder risico. Maar het mag niet ten koste gaan van de financiële gezondheid van uw onderneming. Wij helpen u met uw financiële planning en zorgen voor de juiste balans tussen werk en privé.
https://www.valkering-accountants.nl/wp-content/uploads/2021/10/logo-wit-h50.png
Westerwerf 7B, 1911 JA Uitgeest-Noord

CONTACT

Valkering Accountants is lid van de RA en de NBA en heeft een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke accountantscontroles.