Financieel advies

Weten wat er financieel mogelijk is.

Groeien. Het gaat niet zonder risico. Maar het mag niet ten koste gaan van de financiële gezondheid van uw onderneming. Wij helpen u met uw financiële planning en zorgen voor de juiste balans tussen werk en privé.

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering
De kost gaat voor de baat uit. Maar voordat u een bedrijfsfinanciering aanvraagt, wilt u zeker weten dat alles goed is doorgerekend. Valkering Accountants zet alle cijfers voor u op een rijtje en helpt u bij de financiële planning van uw onderneming. Alles om ervoor te zorgen dat u over voldoende werkkapitaal beschikt voor de volgende stap.
Fusies & overnames

Fusies & overnames

Fusies & overnames
Het verkopen of overnemen van een bedrijf is een behoorlijke uitdaging. Valkering Accountants neemt u graag de zorg van het financiële traject uit handen. Denk aan het due diligence-onderzoek waarbij de potentiële koper, verkoper of beoogde partner wordt gecheckt op economische, juridische, fiscale en financiële omstandigheden. Zo weet u zeker dat u een goede deal sluit.
Bedrijfswaardering

Bedrijfswaardering

Bedrijfswaardering
Een bedrijfsovername, een aandelenoverdracht of een faillissement: er zijn momenten waarop u precies wilt weten wat uw onderneming waard is. Het waarderen van uw bedrijf is een onderdeel van ons dienstenpakket dat wij graag op projectbasis voor u uitvoeren, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
Tussentijds Financieel Overzicht

Tussentijds Financieel Overzicht

Tussentijds Financieel Overzicht
Een TFO kan online worden opgeleverd en geeft een goed beeld van uw actuele winst, verlies, omzet en cashflow. Daarnaast bevat een TFO ook prognoses voor de nabije toekomst. Het maakt inzichtelijk of u bijvoorbeeld een bedrijfsfinanciering nodig heeft of dat u over genoeg werkkapitaal beschikt om de volgende stap te kunnen maken.
Inkomens- en vermogensplanning

Inkomens- en vermogensplanning

Inkomens- en vermogensplanning
Als directeur-grootaandeelhouder (DGA) is het belangrijk dat uw zakelijke belangen goed zijn afgestemd op uw privé-situatie. De financiële planning van uw onderneming is belangrijk, maar wat gebeurt er als u ziek of arbeidsongeschikt wordt? En is uw (gezins)inkomen nog toereikend als u met pensioen gaat? Valkering Accountants zet niet alleen de cijfers voor u op een rijtje, maar is ook een sparringpartner waar u op kunt bouwen.
Estateplanning

Estateplanning

Estateplanning
Natuurlijk wilt u graag zelf bepalen hoe uw nalatenschap wordt verdeeld. U kunt er ook voor kiezen om vermogen al eerder over te dragen. De vraag is: aan wie wilt u vermogen overdragen en onder welke voorwaarden? Valkering Accountants geeft helder advies en brengt de fiscale voordelen van alle mogelijke opties voor u in kaart. Dat is een zorg minder.

NEEM CONTACT MET ONS OPHeeft u vragen?
Neem vandaag nog even contact met ons op.

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar voor al vragen.

    https://www.valkering-accountants.nl/wp-content/uploads/2021/10/logo-wit-h50.png
    Westerwerf 7B, 1911 JA Uitgeest-Noord

    CONTACT

    Valkering Accountants is lid van de RA en de NBA en heeft een vergunning van de AFM voor het verrichten van wettelijke accountantscontroles.